Om BiBR Consulting

BiBR Consulting ApS er et nystartet konsulent firma med lokation i Skælskør på Sjælland med fokus på den enkelte virksomheds behov for rådgivning inden for svejse teknologi og QA/QC, henvender vi os til små og mellemstore smede- og stålvirksomheder inden for svejse rådgivning.

Se vores betingelser her

Derfor skal du vælge os

Mange års erfaring

Med en baggrund og mange års erfaring fra offshore industrien tilbyder vi også rådgivning indenfor vedligehold & operationelt management samt HSSE management, hvor vi henvender os til virksomheder, som ønsker forbedringer inden for vedligehold, operations og sikkerhed.

Specialister i brandsystemer

Vi er specialister i XFLOW water mist og Novenco Fire Fighting systemer til skibe og yachter. Vi tilbyder rådgivning og service i henhold til lov- og systemmæssige krav, vi udsteder certifikat efter service og tryktester dyser.

Birgit Eun-Joo Brandt

Birgit har en baggrund som maskiningeniør kombineret med et diplom som svejseingeniør (IWE).

Birgit har 20 års veldokumenteret erfaring fra olie- & gasindustrien indenfor engineering/projekter, maintenance og operations såvel onshore som offshore, altid med fokus på sikkerhed.

Birgit kan bistå med rådgivning indenfor svejsning (QA/QC); maintenance & operations management samt HSSE management.

Birgit har desuden bred leder erfaring med teams på forskellige niveuaer i organisationen (teknikkere, ingeniører og andre team ledere)

Birgit har en målrettet og analystisk tilgang til opgaven, og er god til at sætte struktur og system i uorganiserede processer. Birgit er pragmatisk og saglig med et smil på læben

Arbejdsgiver-rækken omfatter Maersk Oil (herunder 7 års udstationering i Qatar), TotalEnergies (herunder 4 års udstationering i Italien), Novo Nordisk

Martin Holberg

Martin har en maskinteknisk baggrund og med 10 års erfaring som R&D Manager hos Novenco Fire figting har Martin opbygget specialist viden om XFLOW water mist og Novenco Fire Fighting systemer til den maritime verden.

Martin kan med hans specialist viden bistå med rådgivning & service af maritime Novenco Fire Fighting systemer. Herudover også tilsyn og commissioning.

Martin har desuden bred erfaring med projektledelse af stål konstruktioner til brug indenfor byggeriet.

Martin har en praktisk og realistisk tilgang til løsning af opgaven med sans for både detaljen og det overordnede overblik, Martin er pålidelig og rolig med et godt humør.

Arbejdsgiver-rækken omfatter Novenco Fire Fighting A/S, Kecon