Maintenance & Operations Management

BiBR Consulting ApS kan hjælpe med at finde den bedste vedligeholdsstrategi for virksomhedens aktiver gennem analyse af vedligeholdshistorik (typisk nedbrud) og systematisk kortlægning af udstyret og dets kritikalitet

Få det fulde overblik over

Find din næste strategi

Med mange års erfaring fra offshore industrien, heraf 15+ år relateret til maintenance/operations senior roller både onshore og offshore, tilbydes rådgivning indenfor Operation, Maintenance og Reliability Management, herunder også people management.

Erfaring med operations klar plan, opbygning af operationel organisation, træningskrav til operationelt personale, operationelle og vedligeholds procedurer, udstyrs databaser, teknisk dokumentation, forandringsledelse, alsammen med høj fokus på sikkerhed.

For vedligehold er der som regel aldrig en one-size-fits-all løsning, derfor afhænger en vedligeholdsstrategi altid af udstyret of baggrunden for fejlene samt konsekvenserne ved et nedbrud. Forskellige typer udstyr kræver forskellige typer af vedligehold, som kan være alt fra run-to-failure, præventivt vedligehold til konditionsmonitorering, herunder er det også nødvendigt at definere kritikaliteten af det specifikke udstyr.

Identifikation og klarlægning af

Maintenance & Operations Management